JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Singidunum online je prva internet stranica za prodaju numizmatike i faleristike na našim prostorima. Sajt je počeo sa radom davne 2006. kada je izašlo i četvrto izdanje Kataloga metalnog novca Ranka Mandića i od tada bez prekida funkcioniše.

Na samom početku nudili smo pretežno numizmatičke i falerističke predmete, da bi tokom godina proširili ponudu i na druge oblasti, te danas imamo široku ponudu metalnog i papirnog novca, medalja i odlikovanja, stonih medalja, žetona, militarije, fotografija, istorijskih dokumenata i numizmatičkog pribora. Tokom svih ovih godina, imali smo zadovoljstvo da radimo sa mnogim kolekcionarima iz svih delova sveta, što zapravo predstavlja najbolju potvrdu našeg rada, truda i želje da zadovoljimo potrebe naših mušterija.

Već neko vreme pripremamo novu, poboljšanu verziju sajta – pre svega, namera nam je bila da sadržaji sajta budu dostupni na više jezika (srpski, engleski, rauski), kao i da našim kupcima pružimo više mogućnosti i lepši estetski ugođaj.

I u budućnosti ćemo se truditi da prvenstveno nudimo one predmete koji se tiču Srbije, Jugoslavije i svih zemalja koje je ona nekad obuhvatala. Ipak, u nešto manjem obimu, kod nas se je mogće pronaći i predmete iz drugih zemalja.

Želja nam je da nastavimo da i sledećih godina pružamo najbolju moguću uslugu našim posetiocima i kupcima, kao što smo to činili i prethodnih deset godina. I dalje smo suočeni sa izvesnim ograničenjima koja se tiču plaćanja i slanja kada je u pitanju naručivanje van granica Srbije, ali ćemo se i dalje truditi da, u dogovoru sa Vama, uspešno isporučimo naručeno.

Molimo Vas da pročitate deo koji se odnosi na Način kupovine i Način isporuke, u kojem je detaljno opisano na koji način se odvija isporuka i plaćanje naručenog.
Informacije
Kategorije: