» Naslovna» Kontakt
Onama
Singidunum
Beograd in numis
On-Line prodavnica
Metalni novacPapirni novacNumizmatički priborMedalje i plaketeOdlikovanjaMilitarijaŽetoniBonoviTelefonske karticeHartije od vrednostiPromotivni numizmatički materijalFotografije i RazgledniceLiteraturaOstale ponudePosebna ponuda
Kako kupiti

Vesti

Stručni tekstovi

Linkovi

Ako želite da primate obaveštenja i popunite polje unosom vaše e-mail adrese.

O nama

Singidunum-Online je numizmatički online store, mala internet prodavnica predmeta iz svih oblasti numizmatike i njoj srodnih kolekcionarskih delatnosti. To je prvenstveno komercijalni sajt, uz izvesni (manji doduše) edukativni karakter. Zbog obilnog materijala koji se ovde nudi online, nije bilo moguće da se sve oblasti, koje su zacrtane, istovremeno postave, tako da će "izgradnja" sajta potrajati izvesno vreme. Istovremeno će već "popunjena" poglavlja biti dopunjavana novim materijalom, a o čemu će se svim posetiocima ovog sajta, koji to zatraže, slati blagovremena obaveštenja. Bilo u formi obaveštenja o "New inventory", bilo kroz Bilten koji će takođe naknadno biti ustanovljen.

Poručivanje se vrši: Po pravilu putem e-mail poruka. Poruku možete poslati direktno na e-mail adresu moneta@singidunum-online.com. Pritiskom na crveno slovo i koje se nalazi sa leve strane svakog proizvoda otvorate stranu sa koje možete direktno naručiti željeni proizvod. Izuzetno, takođe možete naručiti i telefonom. Kod kontakata telefonon, neće biti moguće davanje raznih obaveštenja koja nemaju veze sa ovde ponuđenim materijalom. Takođe posetioce ovog sajta, koji odluče da stupe s nama u kontakt, najljubaznije molimo da ne postavljanju pitanja u vezi procena materijala koji oni poseduju.

Procene numizmatičkog materijala, naime, nije moguće vršiti putem telefona, pa sve zainteresovane upućujemo na SRPSKO NUMIZMATIčKO DRUŠTVO, koje na svojim sastancima u Beogradu pruža i uslugu besplatnih procena materijala iz svih oblasti numizmatike i faleristike. Sastanci SND se održavaju svakog utorka u ul. Sv. Save 16-18/II od 14 do 17 časova.

Obaveštenje o isporukama i plaćanju poručenog materijala biće dostavljena zainteresovanim kupcima u pismenim odgovorima na njihove e-mail poruke.

Mogućnost pretrage sajta - Ukoliko tražite tačno određeni proizvod, postupak traženja možete ubrzati pretraživanjem sajta unošenjem ključne reči koja se odnosi na traženi predmet u prazno polje i pritiskanjem na dugme Traži (u gornje levom uglu strane)

Mogućnost ostavljanja Vaše e-mail adrese prijavljivanjem na newsletter. Ukoliko želite možete se prijaviti na naš newsletter ostavljanjem vašeg imena i prezimena kao i Vaše e-mail adrese. Vaš identitiet i e-mail adresa će biti brižljivo čuvani i ni pod kojim uslovima neće se ustupati trećoj osobi. Prijavljivanjem na newsletter pre svega stičete mogućnost da budete obaveštavani o novim interesantnim ponudama, kao i mogućnost da redovno dobijate naš bilten.

 

16. , 2012
KATALOG METALNOG NOVCA OD 1700. GODINE DO DANAS
Novo izdanje Kataloga metalnog novca JE U PONUDI ENCIKLOPEDIJSKI KATALOG METALNOG NOVCA svih zemalja bivše Jugoslavije OD 1700. GODINE DO ...[dalje]
10 DINARA 1983 Sutjeska, varijanta "sa borićima" ili "sa mostom".
Metalni novac, Jugoslavija, DFJ-FNRJ-SFRJ, Između dva krila spomenika nalazi se pretisak baklji sa grba na suprotnoj strani novčića. Poznato samo oko 30 primeraka. Veoma retko. Man. R137, str. 64.
G46422 - Germany. Silver MOTHER'S CROSS (2nd class) Kreutz der Deutsche Mutter.
Odlikovanja, Ostalo, ,
OBAVEŠTENJE
Autor: ,
+381 (11) 3284501
enkidu1501@gmail.com
moneta@singidunum-online.com