JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Dobrodošli na novu Singidunum online internet stranicu! Nadamo se da Vam se dopadaju izmene na našem sajtu i molimo Vas da imate na umu da su naša vrata za vas uvek otvorena! Ako želite da nas pohvalite, date nam sugestiju ili izrazite nezadovoljstvo molimo Vas da nam se javite. Singidunum online ceni vaše mišljenje!

Jedna od novina koje smo uveli je mogućnost kreiranja naloga na našem sajtu preko kog možete da nam pošaljete spisak stavki za koje ste zainteresovani. Nakon toga, baš kao i do sada, kontaktiraćemo Vas kako bi zajedno ugovorili detalje dostave i plaćanja.

Kreiranje naloga omogućava Vam lakšu i bolju pretragu i kupovinu na našem sajtu, kao i mogućnost primanja promotivnih email poruka (newaletters), obaveštenja o Vašim izabranim predmetima, mogućnost pregleda Vaše istorije kupovine, kao i status Vaše porudžbine. Kao dodatak, nova internet stranica je programirana tako da pamti Vaše preferencije.

Prilikom kreiranja naloga potrebno je uneti samo najosnovnije podatke poput Vašeg imena, adrese i email adrese. Pored toga, nudimo Vam i mogućnost unošenja nekoliko adresa, jer nam je važno da blagovremeno budemo obavešteni o adresi isporuke i adresi uplate. Na primer, isplata može biti obavljena iz zemlje u kojoj živite, dok možda želite da predmet bude dostavljen u Srbiji. U tom slučaju isporuka je znatno brža. U svakom slučaju, možete biti uvereni da nam je pitanje Vaše privatnost veoma bitno.

Međutim, i dalje možete pretraživati i kupovati na našoj internet stranici bez kreiranja naloga. Možete nam, kao i do sada, polsati email sa signaturom proizvoda za koji ste zainteresovani i mi čemo Vam odgovoriti u što kraćem vremenskom roku. Odluka je u potpunosti vaša.

S obzirom da poslujemo iz Srbije, postoje određena ograničenja vezana, pre svega, za različite načine plaćanja na koja ste možda navikli. Takođe, dostava iz Srbije u instranstvo je u velikoj meri sporija nego što bismo mi želeli. Ukoliko naručujete iz Srbije, željeni predmet biće Vam dostavljen u roku od 48 sati.

Ipak, s obzirom da poslujemo preko 10 godina, možemo se pohvaliti značajnim iskustvom kada je reč o rešavanju problema plaćanja i isporuke. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja i nedoumice.

Nastavljamo sa dosadašnjom praksom – nakon što primimo Vašu porudžbinu kontaktiraćemo Vas mejlom i dogovoriti najbolje rešenje za isporuku i plaćanje. U zavisnosti od naručenog predmeta varira i rok isporuke, koji podrazumeva period od svega nekoliko dana do nekoliko nedelja, a veoma retko i mesec dana.

Većina predmeta se ne može poslati putem regularnih usluga koje nudi srpska poštanska služba, te smo u mnogim slučajevima prinuđeni da zatražimo dozvolu za distribuciju numizmatičkih i falerističkih materijala. Upravo zato, tek kada smo definitivno sigurni da Vam možemo isporučiti ono što ste naručili, mi Vam tražimo da izvršite uplatu. Dosada smo bili u mogućnosti da primamo uplatu samo preko uobičajnih bankarskih transfera, a od sada nudimo i mogućnost uplate preko servisa PayPal.

Opcije plaćanja – klikom na ovu opciju imate mogućnost izbora: plaćanje putem pouzeća (dostupno samo u Srbiji) i plaćanje nakon potvrde porudžbine. Plaćanje nakon potvrde porudžbine podrazumeva da ćete biti kontakirani nakon obrade vaše porudžbine, te ćemo zajedno putem email-a proći kroz sve detalje vezane za isporuku i plaćanje.

Nama je veoma važno da izbegnemo situaciju u kojoj Vi, nakon porudžbine željenog predmeta, očekujete isporuku u roku od nekoliko dana, a realnost je takva da nama treba nekoliko nedelja da isporuku izvršimo.

Važno je da znate da uplatu očekujemo SAMO kada smo sigurni da Vam možemo u dogovorenom vremenskom roku isporučiti naručeno, kao i kada smo sigurni da će Vaš željeni predmet biti u kvalitetu u kom ste ga naručili (kao što je prikazano na slici i u opisu predmeta).

Poslednjih 10 godina, od kada je naš sajt aktivan, svojim kupcima smo pružali i mogućnost reklamacije. Nudimo mogućnost povraćaja novca, zamene proizvoda ili mogućnost dobijanja kredita koji možete iskoristi prlikom Vaše sledeće kupovine.

Još jednom, dobrodošli na novi Singidunum online web sajt!
Informacije
Kategorije: