JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Molimo Vas da pažljivo pročitate našu politiku zaštite privatnosti kako biste jasno razumeli kako sakupljamo, čuvamo, koristimo, ili na drugi način rukujemo vašim ličnim podacima.

Pristup internet strani www.singidunum-online.com je slobodan i ne zahteva registraciju (pravljenje naloga). Lični podaci će od Vas biti traženi samo u slučaju narudžbine, i u slučaju da se odlučite na registraciju putem otvaranja naloga, koji Vam omogućava korišćenje većeg broja sadržaja i funkcionalnosti stranice.

Podatke prikupljamo isključivo radi postupanja po Vašem zahtevu, a dostavljeni podaci predstavljaju minimum informacija koji nam je u ove svrhe neophodan (rukovodimo se načelom srazmernosti).

Vaše lične podatke nećemo činiti dostupnim trećim licima bez vašeg eksplicitnog pristanka. Pod ličnim podatkom, a prema Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti, podrazumeva se svaka informacija koja se odnosi na fizičko lice, bez obzira na oblik u kojem je izražena, i na nosač informacija na kojem se čuva. Tako, na primer, lični podatak je ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona i sl. Pravni osnov za obradu podataka o ličnosti, prema Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti je Zakon ili saglasnost fizičkog lica, na koga se podaci odnose.

Popunjavanjem polja prilikom narudžbine ili registracije, upoznajete nas sa Vašim ličnim podacima i dajete nam saglasnost za prikupljanje i dalju obradu ličnih podataka. Datu saglasnost možete opozvati. Sve lične podatke koje nam ostavite popunjavanjem ponuđenih polja tretiramo kao strogo poverljive, a čuvaju se trajno, do eventualnog opoziva.

Kolačići

Da bismo održavali sajt i obezbedili funkcionalnost kakvu očekujete, sajt koristi tehnologiju koja je opštepoznata pod nazivom „kolačići“. Kolačići su male datoteke koje šaljemo na Vaš računar i kojima kasnije možemo pristupiti. Na primer, mi koristimo kolačiće da nam pomognu da zapamtimo i obradimo predmete u Vašoj korpi za kupovinu. Oni se takođe koriste da unapredimo Vaše iskustvo tako što pamte Vaše izbore (npr. jezik ili valuta). Takođe kolačiće koristimo u svrhu sakupljanja agregatnih podataka (depersonalizovanih) o prometu na sajtu i interakciji na sajtu kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolje iskustva i alate na sajtu.

Obrađujemo kolačiće isključivo uz Vašu saglasnost. Da biste povukli saglasnost, ili pristali na upotrebu kolačića, podesite odgovarajuća podešavanja u vašem pretraživaču. Međutim, neke od funkcija našeg sajta možda neće funkcionisati bez kolačića.

Otkrivanje podataka trećim licima

Mi ne prodajemo, ne trgujemo, niti na drugi način delimo ili otkrivamo vaše lične podatke trećim licima.

Marketing

Prijavom na newsletter dajete nam saglasnost da Vam šaljemo informacije o našim proizvodima i uslugama za koje biste mogli da budete zainteresovani. Međutim, čak i ukoliko ste dali saglasnost da primate naše marketinške poruke, možete jednostavno da se odjavite u nekom kasnijem trenutku. Imate pravo da nas sprečite, u bilo kom trenutku, da Vas kontaktiramo u marketinške svrhe. Ukoliko više ne želite da budete kontaktirani u marketinške svrhe, kliknite na dugme za odjavu na kraju naše marketinške poruke (newsletter-a).

Google Adsense

Nismo omogućili Google AdSense na našem sajtu, ali ostavljamo mogućnost da to učinimo u budućnosti.
Kategorije:
Pretraga po zemlji:
Valuta

    0 proizvoda