JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Molimo Vas da pročitate deo koji se odnosi na Način kupovine kako bi se informisali o svim relevantnim informacijama vezanim za moguće načine porudžbine i plaćanja naručenog.

Porudžbine primamo iz svih zemalja širom sveta, dok se isporuka vrši uglavnom iz Srbije. U nekim slučajevima, porudžbine se šalju i iz Hrvatske ili Slovenije.

Sve porudžbine se šalju poštom, dok je status paketa moguće pratiti putem sistema za elektronsko praćenje pošiljaka. Troškovi prenosa Vaše porudžbine zavise od destinacije i težine pošiljke.

Vaše porudžbine biće poslate poštom i to najčešće kao preporučene pošiljke. Ipak, u slučaju da naručujete nešto vrednije predmete, savetujemo Vam da se odlučite na opciju slanja pošiljke sa označenom vrednošću, koja podrazumeva da je Vaša pošiljka osigurana do visine označene vrednosti od strane pošiljaoca. Troškove osiguranja moguće je izračunati na zvaničnim internet stranicama srpske, hrvatske ili slovenačke pošte.

Budući da je za nas svaka porudžbina i svaki klijent jedinstven, cena isporuke nije automatski navedena pri naručivanju – nakon što primimo Vašu porudžbinu, izračunaćemo troškove isporuke i obavestiti Vas u toku postupka potvrđivanja poručenog. Naravno, u svakom trenutku Vi zadržavate pravo da povučete svoju porudžbinu.

Za porudžbine iz Srbije uobičajni rok isporuke je od 2 do 4 radna dana.

Prilikom slanja u inostranstvo ne možemo unapred garantovati precizan rok isporuke, jer on u najvećoj meri zavisi od toga šta želite da naručite.

Rok isporuke Vaše pošiljke varira i u zavisnosti od dostavnog područja (zemlje) u koji se pošiljka isporučuje. Na osnovnu našeg dosadašnjeg iskustva, rok isporuke varira čak i prilikom slanja u okviru granica iste države.

Međutim, molimo Vas da imate na umu da od Vas očekujemo uplatu SAMO kad smo u potupnosti sigurni da Vam možemo poslati poručeno i to pod prethodno dogovorenim vremenskim i finansijskim uslovima. Nakon potvrde uplate, naš tim će Vam poslati naručeno i Vi ćete dobiti broj za praćenje Vaše pošiljke, te ćete biti u mogućnosti da u svakom trenutku elektrnoski vidite gde se Vaša pošiljka nalazi.
Informacije
Kategorije: